Vull accedir a Cat@Salut La Meva Salut
La Meva Salut
 • Imprimeix

Vull accedir a Cat@Salut La Meva Salut

Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible, que us permet accedir a la vostra informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics, d'una forma segura i confidencial. Sense necessitat d'haver de guardar informes i documents a casa, podeu tenir accés a les vostres dades sanitàries des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu.

Actualment, Cat@Salut La Meva Salut està en fase d'evolució. Els centres que formen part del Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) hi van incorporant serveis i informació de forma progressiva. Per això, pot passar que no hi trobeu totes les dades del vostre historial clínic perquè es van incorporant a mesura que són facilitades pels centres.

Aquest web inclou la informació que s’ha generat durant l’atenció sanitària de cada persona prestada en algun dels centres assistencials públics: centres d'atenció primària, hospitals, laboratoris, centres de diagnòstic per la imatge. Aquestes són les dades contingudes a la història clínica compartida a Catalunya.

 • Dades personals Les vostres dades i les del vostre equip d’atenció primària (EAP).



 • Informació clínica Els informes diagnòstics, de visites a urgències, d’analítiques, de diagnòstic per la imatge, de vacunes administrades, resultats de proves, etc. 







 • Medicació El vostre pla de medicació vigent de la recepta electrònica. En aquest apartat s'informa sobre els medicaments (com són i com s'han de prendre) de forma entenedora. A més, aquesta informació s'ofereix en set idiomes: català, castellà, anglès, francès, àrab, xinès i portuguès.



 • Voluntats i donacions Des d'aquest pestanya, us podeu fer donants d'òrgans i descarregar-vos el carnet de donant identificatiu. Es tracta d’un carnet que serveix per expressar la voluntat de donar òrgans o teixits en el moment de la mort, que no compromet la persona, i que es pot eliminar en qualsevol moment si, per la raó que sigui, hi ha un canvi d'opinió. Aquest espai també conté el document de voluntats anticipades, si el teniu registrat. 




 

 • Tràmits Accés a les adreces d’internet des d’on podeu fer tràmits. 





 • Els meus controls Serveis electrònics per controlar-vos la salut.



Agenda Una agenda personal que incorpora les visites i proves pendents programades en l’atenció primària de salut i les cites pendents per a visites externes i proves diagnòstiques dels centres hospitalaris catalans.



 • Llistes d’espera El temps d’espera si teniu pendent una intervenció amb temps d’espera garantit: pròtesi de genoll, pròtesi de maluc, cataractes, cirurgia valvular, cirurgia cardíaca o qualsevol dels 22 procediments oncològics garantits. 

 • eConsulta Espai virtual per poder fer consultes als professionals sanitaris. Actualment, aquest servei està en fase de desplegament i està previst que durant el 2017  arribi al 50% dels centres d’atenció primària de Catalunya.

 • Comunitats Primer espai virtual de salut comunitària, amb un projecte pilot conjunt amb l’ICO (Institut Català d'Oncologia) on pacients de càncer de mama fan les sessions de psicooncologia de forma virtual. 

Està previst que ben aviat s’incorporin també nous serveis per fer-se donant d’òrgans i teixits, per accedir a les dades clíniques personals i poder-ne aportar, així com noves comunitats 2.0 entre professionals sanitaris i pacients.  

Tota aquesta informació personal està disponible a Cat@Salut La Meva Salut de forma segura i confidencial i permet a la ciutadania participar i coresponsabilitzar-se en la prevenció i cura de la pròpia salut. 

 • Cal ser major d’edat
 • Tenir targeta sanitària individual (TSI)
 • Tenir un telèfon mòbil per rebre SMS
 • Disposar d’una adreça de correu electrònic
 • Disposar d'un certificat digital o bé sol·licitar presencialment al CAP una contrasenya, per tal de garantir la identificació personal unívoca de la seva identitat

Si no disposeu de certificat digital, cal que obtingueu presencialment una contrasenya.

 

Obtenir presencialment la contrasenya

1.     Adreceu-vos al centre d’atenció primària (CAP) que us correspongui amb la vostra targeta sanitària individual (TSI) i el DNI o document identificatiu.

2.     Signeu la sol·licitud d’accés o consentiment que us lliuraran al CAP per poder generar les vostres dades d’autoregistre.

3.     Guardeu el codi d’usuari que us donaran i que correspondrà al vostre DNI o document acreditatiu.

 

Completar el registre

1.     Rebreu un correu electrònic a l’adreça que heu facilitat al CAP amb un enllaç que us permetrà accedir a la pantalla d’autoregistre. Teniu 4 dies per registrar-vos; si no ho feu, haureu de començar de nou els tràmits al CAP o podeu trucar al 061 CatSalut Respon.

2.     Introduïu el codi d’usuari que us van donar al CAP. Creeu la contrasenya de 8 dígits com a mínim.

3.     Introduïu també el codi PIN que haureu rebut per SMS al telèfon mòbil.

4.     Finalment, introduïu la pregunta i la resposta de seguretat, per poder recuperar la contrasenya si en algun moment l’oblideu.

 

Com accedir-hi?

1.     Entreu a l’adreça web lamevasalut.gencat.cat

2.     Escriviu el codi d’identificació personal (CIP) de la targeta sanitària (codi de lletres i números que apareixen a la targeta sense espais en blanc)

3.     Escriviu el codi d’usuari (DNI o NIE)

4.     Escriviu la contrasenya

 

També podreu accedir a Cat@Salut La Meva Salut si disposeu de certificat digital.

El certificat digital és un document electrònic que garanteix la identitat de la persona que està consultant les dades, de manera que hi pugui accedir amb seguretat i confidencialitat.

Els certificats digitals admesos són:

La primera vegada que accediu a lamevasalut.gencat.cat i, una vegada introduït el certificat digital, el sistema us demanarà introduir-hi el codi d'identificació personal (CIP) de la vostra targeta sanitària individual (TSI).

Si tot és correcte, a continuació apareix una pantalla amb les vostres dades personals, de contacte i l'avís legal. Heu de llegir-lo i prémer "Acceptar" per tal de confirmar que sou realment titular de les dades personals de salut a les quals accedireu.

Un cop heu acceptat l'avís legal, ja podeu accedir a la pantalla d'inici del Cat@Salut La Meva Salut.

Data d'actualització:  19.04.2017