Vull aprendre català
Aprendre català
  • Imprimeix

Aprendre català

Cercador de recursos per aprendre català

Selecció de recursos per a tots els nivells d'aprenentatge i ensenyament de català a persones adultes

Cercador de llocs per aprendre català

En aquest cercador trobareu informació sobre els llocs on aprendre català, de manera presencial o amb altres modalitats d'aprenentatge, arreu dels territoris de parla catalana. Les dades del cercador es refereixen a centres del Consorci per a la Normalització Lingüística, universitats, escoles oficials d'idiomes, centres privats, etc., i són consultables per poblacions (adreça postal, telèfon, adreça electrònica i web).

Recursos didàctics per a persones nouvingudes

Recull de recursos diversos que faciliten l’acolliment lingüístic i l’aprenentatge de la llengua catalana.

Alguns d’aquests recursos presenten la llengua catalana des d’altres llengües, per tal de facilitar-ne l’aprenentatge (des de l’anglès, des de l’amazic, des de l’àrab, des de l’espanyol, des del romanès, des del rus, des de l’urdú i des del xinès).

Aprendre català a l'empresa

Punt d'atenció a l'empresa
Servei de suport i acompanyament a les empreses i als emprenedors que ofereix la Direcció General de Política Lingüística per fomentar-hi l'ús i el coneixement de la llengua catalana.
S'ofereix un ampli ventall de recursos per treballar en català: des d’eines diagnòstiques que permeten conèixer la situació real de l’empresa fins a eines lingüístiques en línia i informació sobre l'oferta formativa general i específica.
Subvencions a projectes de foment de l’ús de la llengua catalana
La Generalitat de Catalunya dóna suport a empreses i entitats sense ànim de lucre en projectes de foment de l’ús de la llengua catalana, a través de diverses línies de subvenció.

Cinema en català

El cinema és una bona manera d'aprendre una llengua. Podeu consultar els cinemes i els horaris en què es projecten pel·lícules tant en versió original catalana com doblades al català.

Informació relacionada

Jocs en català

Els jocs, tant per a infants com per a adults, també són una bona manera per aprendre una llengua. Consulteu el catàleg de jocs en català del Consorci per a la Normalització Lingüística; hi trobareu des de jocs tradicionals fins a jocs de taula o jocs multimèdia.

Informació relacionada

Data d'actualització:  19.07.2017