• Imprimeix

Requisits tècnics

Per accedir amb contrasenya d'un sol ús, només heu de disposar d'una adreça de correu electrònic o telèfon mòbil on rebre aquesta contrasenya. Cal que l'adreça de correu electrònic o el número de telèfon mòbil amb el que hi accediu, sigui el mateix que el que heu informat al formulari de sol·licitud.

Per accedir amb IdCat Mòbil, actualment no és possible accedir a la relació de les vostres notificacions electròniques amb aquest mitjà d'identificació.

Per  accedir amb certificat digital cal que el maquinari que utilitzeu compleixi amb els requisits tècnics que s'indiquen a continuació:

 

Navegadors

 

 

    • Google Chrome. Actualment no permet acceptar ni rebutjar les notificacions, ni amb idCAT Mòbil, ni amb certificat digital. 

 

    • Microsoft Edge. Actualment no permet acceptar ni rebutjar les notificacions, ni amb idCAT Mòbil, ni amb certificat digital. 

 

Consulteu com heu de tenir configurat el navegador a l'apartat "Accés amb certificat digital des d'Internet Explorer i Mozilla Firefox".

Java

Java versió 7 o superior. Es pot descarregar gratuïtament la darrera versió des de: http://www.java.com/es/download/.

Si el sistema us pregunta si voleu executar l’Applet (miniaplicació), aquest s'ha d'executar encara que doni un avís que indiqui que pot ser un risc per al sistema. Si no l'executeu, no funcionarà correctament.

Certificat digital

Cal comprovar que es disposa d’un certificat digital vigent, i que s’han instal·lat les claus públiques i el programari indicat per l’entitat de certificació proveïdora del certificat digital. És molt important que feu servir un tipus de certificat acceptat per la plataforma Gencat Serveis i Tràmits (GSIT). 

En cas de dubtes o problemes tècnics amb el certificat digital, us heu de posar en contacte amb l’entitat certificadora corresponent.

Tallafocs/Antivirus

En alguns entorns, per motius de seguretat, el tallafocs o antivirus pot imposar restriccions d’accés a webs i aplicacions. En aquest cas, cal comprovar el següent:

Llocs de confiança

Degut a l'última actualització de Java, és necessari afegir la pàgina de Tràmits gencat com a lloc segur i de confiança. S'han de seguir les instruccions següents:

  1. Accediu a la configuració de Java al panell de control.

2. A la secció de “Seguretat” i “Editar la llista de llocs”.3. Afegiu el lloc https://ovt.gencat.cat i "Acceptar".

4. Cliqueu a "Acceptar".

Data d'actualització:  06.06.2017