• Imprimeix

Sol·licitud del document d’accés a la cobertura sanitària pública del CatSalut per als ciutadans estrangers empadronats i no assegurats pel Sistema Nacional de la Salut

10160 - 10160_-_Solicitud_document_acces_cobertura_sanitaria_publica_CatSalut_per_ciutadans_estrangers_empadronats_a_Catalunya_no_tenen_condicio_assegurats_o_beneficiaris_del_SNS Departament de Salut web

Aquest document dóna accés a l’assistència sanitària de cobertura pública del CatSalut  per a les persones estrangeres empadronades a Catalunya i no reconegudes com a assegurades pel Sistema Nacional de la Salut,  d’acord amb el nivell d’assistència reconegut (primer o segon). S’ha de presentar a les farmàcies per poder obtenir els medicaments finançats pel Servei Català de la Salut.
És un document personal i intransferible. Només és vàlid per als serveis sanitaris públics de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Llegiu-ne més

A les persones estrangeres empadronades a Catalunya, que no tenen la condició d’assegurats o beneficiaris del Sistema Nacional de Salut i no estan acreditades com a situació especial segon el Reial Decret 1192/2012.

Què necessiteu fer?

Data actualització 26.07.2017