• Imprimeix

Declaració de conreus i Passaport fitosanitari CE

Torna
7633 - 7633_Passaport fitosanitari CE Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació web

El Passaport fitosanitari CE és un document que garanteix que els vegetals, productes vegetals i altres objectes que els acompanyen han estat produïts per entitats inscrites al Registre Oficial de Proveïdors de Material Vegetal (en el cas de Catalunya) i que han estat sotmesos als corresponents controls i/o tractaments fitosanitaris establerts per l'Administració i, per tant, es troben lliures d'organismes de quarantena.

Per a obtenir-lo, anualment cal fer la declaració de conreus, que incorpora al mateix imprès, la sol·licitud de passaport fitosanitari corresponent.

Llegeix més

La sol·licitud del passaport es pot presentar durant tot l’any. Consulteu les dates límit de presentació de les declaracions a l’apartat “Declarar la producció i comercialització material vegetal”>”Terminis”.

Us recordem que les declaracions dels sectors marcats amb asterisc* a l’apartat de terminis  es presentaran preferentment per via telemàtica mitjançant l’aplicació de Control de Material Vegetal disponible a:

https://aplicacions.agricultura.gencat.cat/darp_cmv/

Si encara no disposeu d’usuari i contrasenya el podeu sol·licitar a: cmv.daam@gencat.cat

A les persones físiques o jurídiques que facin alguna de les activitats següents en relació amb el material vegetal: producció (inclosa la producció destinada a la pròpia explotació quan es tracti de plançons d'arbres fruiters), reproducció, protecció, tractament, emmagatzematge i comercialització o posada al mercat.

Què necessiteu fer?

Data actualització 31.08.2016