• Imprimeix

Declaració de conreus i Passaport fitosanitari CE

7633 - 7633_Passaport fitosanitari CE Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació web

El Passaport fitosanitari CE és un document que garanteix que els vegetals, productes vegetals i altres objectes que els acompanyen han estat produïts per entitats inscrites al Registre oficial de proveïdors de material vegetal (en el cas de Catalunya) i que han estat sotmesos als corresponents controls i/o tractaments fitosanitaris establerts per l'Administració i, per tant, es troben lliures d'organismes de quarantena.

Per a obtenir-lo, anualment cal fer la declaració de conreus, que incorpora al mateix imprès la sol·licitud de passaport fitosanitari corresponent.

Llegiu-ne més

La sol·licitud del passaport es pot presentar durant tot l’any. Consulteu les dates límit de presentació de les declaracions a l’apartat “Declarar la producció i comercialització material vegetal”>”Terminis”.

Us recordem que les declaracions dels sectors marcats amb asterisc* a l’apartat de terminis  es presentaran preferentment per via telemàtica mitjançant l’aplicació de Control de Material Vegetal disponible a:

https://aplicacions.agricultura.gencat.cat/darp_cmv/

Si encara no disposeu d’usuari i contrasenya el podeu sol·licitar a: cmv.daam@gencat.cat

A les persones físiques o jurídiques que facin alguna de les activitats següents en relació amb el material vegetal: producció (inclosa la producció destinada a la pròpia explotació quan es tracti de plançons d'arbres fruiters), reproducció, protecció, tractament, emmagatzematge i comercialització o posada al mercat.

Què necessiteu fer?

Data actualització 10.02.2017