• Imprimeix

Acreditació de centres d'atenció hospitalària aguda a Catalunya

8752 - Acreditació de centres d'atenció hospitalària aguda a Catalunya Departament de Salut web

L'acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda verifica, de manera externa, un nivell de qualitat i competència d’aquestes organitzacions sanitàries sota les directrius del Departament de Salut, que els atorga un certificat. Reconeix un nivell de qualitat superior als estàndards que s'exigeixen per a l'autorització administrativa d’obertura i funcionament d'un centre.

Llegiu-ne més

RESOLUCIÓ SLT/807/2013, de 8 d’abril (DOGC núm. 6357 de 17 d’abril) de vigència dels certificats d’acreditació dels centres d’atenció hospitalària aguda fins a 31 de desembre de 2013. Terminis de presentació sol·licitud d’acreditació. 

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins el vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior). En cas de dubte consulteu les instruccions de configuració de l'Adobe Reader així com les de descàrrega de formularis PDF amb els diferents navegadors

Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte, consulteu les recomanacions de seguretat disponibles a Tràmits gencat o truqueu al servei d'atenció telefònica del 012.

Avís important en el cas de la tramitació en paper: el formulari conté automatismes que mostren o amaguen determinada informació en funció de les opcions que hi trieu i, per tant, no visualitzareu alguns dels camps obligatoris que cal emplenar. Cal que l'empleneu amb l'ordinador, deseu els canvis i l'imprimiu posteriorment per a la seva presentació en paper

Què necessiteu fer?

Data actualització 03.04.2017