• Imprimeix

Autorització d'empreses fabricants de pròtesis dentals i altres productes sanitaris dentals a mida

8946 - Autorització d'empreses fabricants de pròtesis dentals i altres productes sanitaris dentals a mida Departament de Salut web

Per garantir la qualitat de les pròtesis dentals i altres productes sanitaris dentals a mida i protegir la salut de les persones, els laboratoris de pròtesis dentals ubicats a Catalunya necessiten disposar de l’autorització del Departament de Salut, la qual és atorgada per resolució del director o directora general d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària del Departament, un cop s’ha verificat que la persona titular de l'establiment compleix els requisits tècnics i sanitaris que estableix la normativa que regula aquesta activitat.

Llegiu-ne més

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins el vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior. Si teniu problemes per descarregar el formulari podeu consultar les indicacions sobre com fer-ho aquí. Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte, consulteu les condicions tècniques necessàries i les recomanacions de seguretat disponibles a Tràmits gencat o truqueu al servei d'atenció telefònica del 012.

Avís important en el cas de la tramitació en paper: el formulari conté automatismes que mostren o amaguen determinada informació en funció de les opcions que hi trieu i, per tant, no heu d’imprimir-lo en blanc per omplir-lo a mà perquè no visualitzareu alguns dels camps obligatoris que cal emplenar. Cal que l'empleneu amb l'ordinador, deseu els canvis i l'imprimiu posteriorment per a la seva presentació en paper

A les persones físiques o jurídiques que es dediquen o es vulguin dedicar a la fabricació o comercialització en el propi nom de pròtesis dentals i d’altres productes sanitaris dentals a mida a Catalunya.

Data actualització 23.11.2017