• Imprimeix

Subvencions per a programes de formació adreçades a persones treballadores ocupades

20794 - Conforcat_programes_formacio_persones_treballadores_ocupades Departament de Treball, Afers Socials i Famílies web

Subvencions públiques per al finançament de programes de formació professional transversals i sectorials per a persones treballadores ocupades, destinades a les entitats de formació acreditades i/o inscrites en el Registre de Centres i Entitats de Formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, així com a les agrupacions constituïdes per aquestes entitats.

Llegiu-ne més

El termini de presentació de sol·licituds és del 29 de juliol fins al 18 de setembre de 2017 per ambdues línies convocades: transversal i sectorial.

Poden sol·licitar les subvencions destinades al finançament dels programes de formació de les especialitats formatives convocades:

  • Les entitats de formació acreditades i/o inscrites en el Registre de centres i entitats de formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • Les agrupacions constituïdes per entitats de formació acreditades i/o inscrites en el Registre de centres i entitats de formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Els requisits sobre la data de constitució de les agrupacions s’estableixen en la resolució de convocatòria.

La formació a realitzar dins dels programes va dirigida a persones treballadores ocupades.

Què necessiteu fer?

Data actualització 01.08.2017