• Imprimeix

Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya

9202 - Convocatòria del guardó Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge web

Es convoca la 6a edició del guardó Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya, corresponent a l'any 2016.

El guardó del Memorial Cassià Just consisteix en una obra d'art original d'una autora o autor reconeguts.

El guardó es lliurarà en un acte públic presidit per la persona titular del departament competent en matèria d'afers religiosos.

El Memorial Cassià Just, que es concedeix anualment, té per objecte reconèixer el treball de persones, entitats, institucions, ens locals catalans, mitjans de comunicació i professionals dels mitjans de comunicació a favor de la construcció d'un espai comú de respecte a la llibertat religiosa i de pensament i de foment del diàleg i la relació entre les diferents confessions religioses, així com de difusió de la pluralitat religiosa present a Catalunya.

Llegiu-ne més

S'ha fet pública la concessió del guardó de la 6a edició del Memorial Cassià Just de la Generalitat de Catalunya, corresponent a l'any 2016, al pare Jean Jacques Perénnès, OP.

El guardó es lliurarà en un acte públic que tindrà lloc el dia 20 de març de 2017, a les 19.00 hores, al Palau de la Generalitat.

Pot presentar candidatura qualsevol persona, grup de persones, entitat, institució, ens local català o mitjà de comunicació, referida a persones, entitats, institucions, ens locals catalans, mitjans de comunicació o persones autores de programes o de treballs periodístics relacionats amb l'objecte d'aquesta convocatòria o que hagin destacat en algun dels camps esmentats en la base reguladora 1.2, a Catalunya o a qualsevol altre país, ja sigui per la seva trajectòria o per actuacions i obres concretes. Cap persona o entitat no pot proposar-se a si mateixa per a l'atorgament del guardó.

Què necessiteu fer?

Data actualització 15.02.2017