• Imprimeix

Explotació de màquines recreatives i d'atzar de tipus B i C

9505 - Explotació de màquines recreatives i d'atzar de tipus B i C Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda web

Per poder instal·lar màquines de tipus B o recreatives amb premi, o de tipus C o d’atzar; per fer-ne l'explotació; per donar-les de baixa, o per dur a terme altres tràmits que hi estan relacionats, la normativa vigent descriu els diversos procediments preceptius que s'han de seguir per obtenir els permisos, comunicacions, etc.

Les màquines de tipus B o recreatives amb premi es poden instal·lar en els espais següents: salons de joc; dependències habilitades a aquest efecte en sales de bingo autoritzades; locals autoritzats a instal·lar-hi màquines de tipus C; establiments d’hostaleria, de restauració o a altres establiments amb característiques similars. També es poden instal·lar en els establiments que es dediquen a les activitats següents: bar musical; restaurant musical; discoteca; sala de ball; sala de festes amb espectacle; cafè teatre i cafè concert; establiments de règim especial, i establiments públics amb reservats annexos.

Les de tipus C o d’atzar, només es poden instal·lar a les zones que tenen habilitades els casinos de joc amb aquesta finalitat.

Llegiu-ne més

A les empreses operadores titulars de màquines inscrites en el Registre d’empreses de màquines recreatives i d'atzar i als establiments que tenen instal·lades màquines recreatives amb premi i d'atzar o que en volen instal·lar.

Data actualització 11.07.2017