• Imprimeix

Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional 2017

20347 - Premi Teresa Rebull Departament de Cultura web

El Premi té per objectiu donar suport a projectes musicals que trobin en els elements de la cultura popular i tradicional el seu eix creatiu, col·laborant en el finançament del procés de producció: arranjaments, direcció, escenografia, etc. Els projectes han de tenir com a resultat la presentació en directe d’un espectacle musical, sense perjudici del diàleg amb altres disciplines artístiques.

La dotació del premi és de 5.000 euros, quantitat atorgada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i una estada de creació oferta per l’Espai Marfà de l’Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès.

L’estada de creació comprèn:

  • 32 hores d’estudi de gravació amb tècnic (jornades de 8 h).
  • 4 dies (jornades de 8 h) de residència a la Mirona de Salt (sala petita), amb assistència tècnica.
  • un màxim de 80 hores de bucs d’assaig (en horari de matins preferentment).

Paral·lelament, i en cas que l’espectacle guanyador encaixi en les línies artístiques de les programacions municipals, l’Ajuntament de Girona podrà contractar-lo en condicions econòmiques favorables. 

Aquest import haurà de ser invertit, íntegrament, en la producció del projecte premiat.

El projecte guanyador s'estrenarà en el marc de la 20a Fira Mediterrània de Manresa entre els dies 5 i 8 d'octubre de 2017.

Llegiu-ne més

Termini per presentar projectes: des del 17 de gener fins al 31 de març de 2017.

A les fundacions i les associacions, amb domicili social a Catalunya, així com les empreses –ja siguin persones físiques o jurídiques-, amb domicili en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu.

Data actualització 08.02.2017