• Imprimeix

Proves específiques d'accés als ensenyaments esportius

Educació i formació 8435 - Proves específiques d'accés als ensenyaments esportius Departament d'Ensenyament web

Proves específiques que han de superar les persones que volen accedir a determinades especialitats dels ensenyaments esportius per obtenir un títol de tècnic esportiu i de tecnic esportiu superior; les proves es fan per comprovar que els aspirants tenen la condició física i les destreses específiques per cursar aquests ensenyaments amb aprofitament i seguretat.

Llegiu-ne més

Terminis d'inscripció:

Entre l'1 i el 15 de desembre de 2017: esquí de fons, esquí alpí (1r període), surf de neu (1r període), alta muntanya, espeleologia, vela (1r període) i excursionisme (1r període).

Entre el 2 i 15 de febrer de 2018: esquí alpí (2n període), surf de neu (2n període), cicles inicial i final d'hípica (primer període).

Entre el 8 i el 27 de maig de 2018: atletisme, basquetbol (1r període), futbol (1r període), futbol sala (1r període), handbol (1r període), busseig esportiu, descens de barrancs, escalada, esgrima, muntanya mitjana, excursionisme (2n període), cicle inicial de piragüisme (1r període), salvament i socorrisme (1r període) i vela (2n període).

Entre el 3 i el 12 de setembre de 2018: basquetbol (2n període), futbol (2n període), futbol sala (2n període), handbol (2n període), cicles inicial i final d'hípica (2n període), grau superior d'hípica, cicle inicial de piragüisme (2n període), cicle final de piragüisme, i salvament i socorrisme (2n període).

Consulteu els calendaris complets al web del Departament d'Ensenyament.

 

A persones que volen accedir als ensenyaments esportius per obtenir un títol de tècnic/a esportiu o de tècnic/a superior esportiu.

Què necessiteu fer?

Data actualització 23.11.2017