• Imprimeix

Subvencions per a la prevenció i el tractament de les drogodependències

9391 - Subvencions per a la prevenció i el tractament de les drogodependències Departament de Salut web

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per a la prevenció i el tractament de les drogodependències, que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials, les quals es realitzin durant els anys 2015-2016 al territori de Catalunya.

Les àrees d’actuació en l’àmbit de la salut que es consideren subvencionables d’acord amb el Pla de salut 2011-2015 són les següents:

  • Àrea d’actuacions de suport a entitats representatives dels interessos dels pacients o de les seves famílies. 

  • Àrea d’actuacions en el camp de la promoció i protecció de la salut i prevenció de la malaltia en la comunitat.

Una de les àrees d'intervenció prioritària de l'Administració sanitària catalana és la prevenció i el tractament de les drogodependències, amb l’oferiment d’estratègies d'intervenció per abordar els problemes generats pel consum de substàncies tòxiques.

La col·laboració i la coordinació entre el Departament de Salut i les entitats privades sense afany de lucre que actuen en l'àmbit de la prevenció i l'abordatge dels problemes generats pel consum de drogues constitueixen un element primordial per desenvolupar activitats complementàries a les realitzades en l'àmbit institucional.

Llegiu-ne més

Podeu consultar la resolució definitiva de concessió en el Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Important: El termini per a la presentació de la documentació de justificació de la subvenció per a les accions realitzades durant l'exercici 2016 és fins el 28 de febrer de 2017 (inclós). Consulteu el Pas 6. Justificar la subvenció.

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, al vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programa Adobe Reader (versió 9.1 o superior). És important que recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte sobre la tramitació en línia, consulteu els subapartats Com tramitar en línia i recomanacions de Privacitat i seguretat o bé truqueu al 012.

També podeu sol·licitar un servei assistit per ajudar-vos a emplenar i tramitar les sol·licituds telemàticament posant-vos en contacte amb la unitat de tramitació mitjançant l’adreça de correu electrònic subvencions.salut@gencat.cat o telefonant al 93 551 39 53, 93 551 37 06 o 93 551 34 83, de 9 a 14 h.

Què necessiteu fer?

Data actualització 14.02.2017