• Imprimeix

Subvencions per a projectes de recerca orientats

20837 - Subvencions per a projectes de recerca orientats Departament de Salut web

Subvencions d’un a tres anys de durada per al finançament de projectes de recerca en salut i que, de forma genèrica, es desenvoluparan en forma de modalitats temàtiques específiques. En la convocatòria de l'any 2017 s'identifiquen com a modalitat temàtica els projectes de recerca orientats a l'atenció primària i en la convocatòria de l'any 2018 en l'àmbit de la salut mental.

 

La convocatòria de l'any 2018 es pretén:

  1. Finançar una línia de recerca de qualitat estable en l’àrea de la salut mental, i fomentar-hi la col·laboració de diferents equips de recerca.

  2. Impulsar el finançament de projectes de recerca sol·licitats per investigadors nascuts l’any 1972 o data posterior que han desenvolupat una línia de recerca de qualitat.

  3. Fomentar la presentació de projectes multicèntrics que facin possible la creació de contextos de cooperació científica en l‘àmbit de la salut mental.

  4. Incentivar la participació del personal investigador que realitza tasques assistencials en centres del SISCAT com a investigadors principals de projectes. 

Llegiu-ne més
Nova convocatòria de subvencions pel període 2018-2020: podeu presentar les vostres sol·licituds del 17 d'agost fins el 30 de setembre de 2017, ambdós dies inclosos.

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, al vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programa Adobe Reader (versió 9.1 o superior). És important que recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte sobre la tramitació en línia, consulteu els subapartats Com tramitar en línia i les recomanacions de Privacitat i seguretat disponibles a l’apartat Tràmits del portal Gencat o bé truqueu al 012.

També podeu enviar un correu electrònic a: peris@gencat.cat

A les institucions que gestionin activitats de recerca en centres de l’àmbit assistencial del SISCAT o de l’àmbit de la salut pública, incloent-hi els instituts de recerca sanitària acreditats (IRS). En aquest cas, els IRS poden presentar sol·licituds per als grups de recerca pertanyents a qualsevol de les institucions signatàries del seu conveni de constitució. El centre de realització de l’activitat ha de ser l’esmentat IRS.

Què necessiteu fer?

Data actualització 22.08.2017