subcap_img_006
 • Imprimeix

Delegacions d'arreu del món

Cos de l'article

Delegació del Govern a Alemanya – Berlín

Divendres, 21 d'abril 

 • 19.00 hores. Literatur Haus. Berlín
  Presentació del Llibre K.L. Reich, de Joaquim Amat-Piniella, i posterior col·loqui/taula rodona amb la seva traductora, Kirsten Brandt;  amb l’especialista sobre literatura de l’Holocaust de la Universitat de Gießen, Charlotte Kitzinger, i amb l’historiador especialista en història comparada hispano- alemanya de la Universitat de Marburg, Dr. Carlos Collado Seidel.
  Organitza: Delegació del Govern de Catalunya a Alemanya i Casal Català de Berlín (Katalanischer Salon)

Dissabte, 22 d'abril

 • 10.30 a 18.00 hores. Literatur Haus. Berlín
  Paradeta amb llibres i roses.
  Organitza: Casal Català de Berlín (Katalanischer Salon), amb la col·laboració de la Delegació del Govern de Catalunya a Alemanya.

Delegació del Govern a Àustria – Viena, Bratislava, Praga

Viena 

Dissabte, 22 d’abril 

 • Llibreria ‘Tiempo Nuevo’ (Taborstrasse 17). Viena. Sant Jordi a Viena. Es regalaran roses, acompanyades d’un punt de llibre i díptic informatiu sobre la campanya ‘BooksAndRoses’, en alemany, a totes aquelles persones que el dissabte comprin un llibre a la llibreria.
  Organitza: Delegació del Govern a Àustria, en col•laboració amb la llibreria ‘Tiempo Nuevo’.

Dimarts, 25 d’abril 

 • Presentació del llibre El dolor de la bellesa i concert de Roger Mas

Bratislava

Dissabte, 22 d’abril 

 • Llibreria “Martinus” (Obchodná 516/26).Bratislava. Es regalaran roses, acompanyades d’un punt de llibre i díptic informatiu sobre la campanya ‘BooksAndRoses’, en eslovac, a totes aquelles persones que el dissabte comprin un llibre a la Llibreria “Martinus” .
  Organitza: Delegació del Govern a Àustria, en col·laboració amb la llibreria “Martinus”.

Praga

Dijous, 27 d’abril

 • Presentació del llibre El dolor de la bellesa i concert de Roger Mas

Delegació del Govern davant la UE - Brussel·les

Del 20 al 28 d’abril de 2017 se celebra la Setmana catalana de Brussel·les - Sant Jordi 2017, organitzada per la Delegació del Govern davant la Unió Europea i el Casal Català de Brussel·les, i amb la col·laboració de les oficines al Benelux de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

Durant la Setmana Catalana, a l’Espai Catalunya Europa es podrà fullejar el còmic Natures Mortes del dibuixant Oriol Hernández, escrit per Zidrou i editat recentment per Dargaud. L’obra està ambientada en el cafè i cabaret modernista de Barcelona Els Quatre Gats. 

Dijous 20 d'abril 

 • 18.30 hores. Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi/Wetstraat, 227 – 1040). Brussel·les. Oh Foix! Per commemorar que es compleixen 30 anys de la mort de J. V. Foix, la Setmana Catalana s’inaugura amb una sessió dedicada al poeta. Ferran Bach (1963), filòleg i gestor cultural resident als Països Baixos, que va ser lector personal de J. V. Foix entre 1982 i 1986 oferirà una conferència en què explicarà els aspectes més actuals de l’obra del poeta.
  Organitza: Casal Català de Brussel·les. 

Diumenge, 23 d'abril 

 • 15.00-19.00 hores. Casal Català de Brussel·les (Rue de Boers, 11). Celebració de la Diada de Sant Jordi. El Casal Català de Brussel·les organitza una jornada d’activitats per celebrar Sant Jordi en què es vendran llibres i roses, es proposa un intercanvi de llibres i diversos tallers per infants. També s’atorgarà el premi al guanyador del concurs de relats curts que el Casal ha organitzat amb la Delegació. 

Dimarts, 25 d'abril 

 • 15.00-19.00 hores. Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi/Wetstraat, 227 – 1040). Brussel·les. Référendum pour la Catalogne? Conversa entre el 129è president de la Generalitat, Artur Mas, i un corresponsal internacional basat a Brussel·les. Projecció del documental Le peuple interdit del realitzador quebequès Alexandre Chartrand. 
  Organitzen: Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) i Delegació del Govern davant la UE.  

Dimecres, 26 d'abril 

 • 19.30 hores. Sala Le Bouche à Oreille (Rue Félix Hap, 11 – 1040). Brussel·les. Concert de Joan Dausà. El cantautor Joan Dausà acaba de presentar el seu primer disc de versions en anglès Lost in a tale. Durant el seu primer concert a Brussel·les, oferirà un repertori que inclourà les seves cançons en català i també les noves en anglès. 
  Organitza: Delegació del Govern davant la UE i Casal Català de Brussel·les.

Dijous, 27 d'abril

 • 10.00-18.00 hores. Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi/Wetstraat, 227 – 1040). Brussel·les. Tast de productes catalans ‘Ben Fet!’. Presentació de productes catalans per part d’una trentena d’empreses del sector agroalimentari distingits amb la marca ‘Ben fet! Qualitat d’aquí’, que la PIMEC i la Diputació de Barcelona impulsen per certificar-ne l’origen i la traçabilitat. 
  Organitza: Ben fet! Qualitat d’aquí, PIMEC, Delegació del Govern davant la UE i Casal Català de Brussel·les. Amb la col·laboració de oficina de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) al Benelux.

Divendres, 28 d'abril

 • 13.00 hores. Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi/Wetstraat, 227 – 1040). Brussel·les. Inauguració de l’exposició ‘La Gala de Campdevànol’. L’any 2014 el Govern va declarar la dansa de la Gala de Campdevànol element festiu patrimonial d’interès nacional. Prop d’un centenar de dansaires seran presents en aquest acte d’inauguració de l’exposició que n’explica els detalls.
  Organitza: Delegació del Govern davant la UE.
rosa

Delegació del Govern al Regne Unit i Irlanda - Londres

 • 12. 00-16.00 hores. Borough Market. 8 Southwark Street, Londres. Diada de Sant Jordi / Saint George’s Day. Celebració de la Diada de Sant Jordi amb paradetes de llibres, roses i gastronomia catalana: Parada de la Delegació (promoció de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017, amb informació i ampolles de Vermuts de Reus per fer tasts); parades d’informació (Delegació, IRL, Turisme de Catalunya, Catalans UK i ANC England); parades de venda de productes catalans (formatges, pernils, vins i caves). L’escriptora Teresa Solana, Premi Roc Boronat 2017, signarà llibres i participarà en el jurat dels Jocs Florals i en l’entrega de premis. El F.C. Barcelona enviarà regals per als nens i nenes guanyadors. També hi haurà actuacions dels Castellers of London i de la Coral catalana, així com la representació de la llegenda “St George and the dragon story” .    
  Organitzen: Delegació del Govern de Catalunya al Regne Unit i Irlanda juntament amb el Borough Market., amb la col·laboració de l’IRL, Turisme de Catalunya, Catalans UK, ANC England, Escola Catalana de Londres, Castellers of London, Coral catalana de Londres i Penya Blaugrana de Londres.

Delegació del govern als Estats Units, Canadà i Mèxic

Diumenge 23 d'abril - 10.00-18.00 hores: The Game that Captivates New York (Watch party del Classic de futbol) 230 Fifth Avenue.
Organitza: FC. Barcelona. La Liga – Bein Sports (amb la col·laboració de la Delegació als Estats Units d'Amèrica) Setmana d'activitats organitzades per la Farragut Fund i el Catalan Institute of America amb el suport del DIPLOCAT, L'IRLL i la Delegació del Govern als Estats Units d'Amèrica (Nova York, del 17/4 al 23/4).

Delegació del Govern a França i a Suïssa -París

Dissabte, 22 d'abril 

 • 18.00 – 23.00 hores. : Bar L'Intermède. París
  Sant Jordi amb el Casal de Catalunya de París: Castells amb la colla castellera de París, intercanvi de llibres i roses entre els socis i concert de Jordi Ninus.
  Organitza: Casal de Catalunya de París

Divendres, 28 d'abril 

 • 19.00 – 21.00 hores. Forum 104 (104, Rue Vaugirard- 75006). París. Lectura de les Élégies de Bierville, de Carles Riba.  Presentació de la traducció al francès de les Elegies de Bierville. Lectura a càrrec de Catherine Jarrett de la traducció feta per Jean-Claude Morera, present a l’acte, amb entreactes musicals de la violoncel·lista Sophie Rudent. Un cop finalitzat l’acte, s’entregaran roses als assistents.
  Organitza: Forum 104, Delegació del Govern de Catalunya a França i a Suïssa i IRL

Delegació del Govern a Itàlia –Roma i l’Alguer

Roma 

Dijous, 20 d'abril  

 • 18.30 hores. Libreria Il Viaggiatore (Via del Pellegrino, 165). Roma. El niño del balcón (La Barcellona di Manuel Vázquez Moltalbán), de Giuliano Malatesta (Giulio Perrone Editore). Presentació del llibre a càrrec de Matteo Lefèvre, crític literari i traductor, i de Joan-Elies Adell, coordinador de l'oficina de l'Alguer de la Delegació del Govern de Catalunya a Itàlia. 
  Organitza: Delegació del Govern a Itàlia. 

Divendres, 21 d'abril

 • 17.30 hores. Sala Deluxe - Casa del Cinema (Largo Marcello Mastroianni, 1). Roma. Projecció de “Pa Negre”,  d’Agustí Villaronga. Presentació inicial per contextualitzar la pel·lícula i el llibre en què es basa, a càrrec de  Joan-Elies Adell, coordinador de l'oficina de l'Alguer de la Delegació del Govern de Catalunya a Itàlia. 
  Organitza: Delegació del Govern a Itàlia. 

L'Alguer 

Diumenge, 23 d'abril 

 • 16.30 hores. Sala de Conferències del Museu Arqueològic de l'Alguer. Presentació de l'opuscle "Criatures de Pedra (Monuments Obert entre l'Alguer i Càller)"  d'Eleonora Catogno, publicat per la Generalitat de Catalunya: Ofici de l’Alguer de la Delegació del Governa Itàlia i Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions en col·laboració amb el Municipi de l'Alguer i Monumenti Aperti. 
  Organitza: Delegació del Govern a Itàlia
 • 17.15 hores. Lectura itinerant de "Criatures de Pedra" pels carrer de l'Alguer Vella. A càrrec d'Eleonora Catogno.
 • Sala de Conferències del Museu Arqueològic de l'Alguer. Taula rodona sobre llengües minoritàries i tecnologies.

Delegació del Govern a Portugal

 • 18.30 hores. Sociedade Portuguesa de Autores (Rua Conçalves Crespo, 62). Lisboa #BooksAndRoses – Dia Mundial do Livro e do Direito de Autor. Jornada literària amb presentació de la reedició del llibre “Dois povos ibéricos: Catalunha e Portugal” de Fèlix Cucurull, lectura de textos en català i portuguès i homenatge de la Sociedade Portuguesa de Autores. 
  Organitza: Delegació de Catalunya a Portugal i Sociedade Portuguesa de Autores.
Data d'actualització:  19.04.2016