• Imprimeix

Beques i Premis Art Jove

Les sol·licituds es poden presentar del 28 de novembre a l’11 de desembre

05/12/2017 09:12
Cartell de la convocatòria

L’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya presenta la convocatòria Art Jove per a desenvolupar projectes en el marc de la Sala d’Art Jove al llarg de l’any 2018.

Es diferencien tres apartats:

  • Premis Art Jove per a la producció de projectes en les modalitats creació, investigació, edició, intervenció en l’àmbit de la natura i el paisatge i intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial.
  • Beques Art Jove per a la mediació en residència i per la mediació en educació.
  • Beques Art Jove d’intercanvi internacional.

Premis Art Jove Producció
Els premis Art Jove Producció tenen per objectiu facilitar el desenvolupament de projectes de creació en arts visuals a partir de processos de col·laboració i formació amb els artistes joves, els quals poden implicar aspectes relacionats amb la producció, la investigació, l’edició, la intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial, i la intervenció en relació amb la natura i el paisatge.

Es plantegen cinc modalitats especialitzades: creació, investigació, edició, intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial i intervenció en l’àmbit de la natura i el paisatge. Algunes d’aquestes es desenvolupen amb la col·laboració d’altres institucions del context català, com són MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, el Centre d’Art La Panera, Lo Pati Centre d’Art de Terres de l’Ebre, i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Els premis estan dotats amb 16.200 euros.

Beques Art Jove
Les beques són tres, dedicades a la mediació en residència, a l’educació i a l’intercanvi internacional.

  • Art Jove Mediació en residència: Tenen per objectiu facilitar el desenvolupament de processos experimentals en relació amb la mediació en residència, destinats a formar un equip de treball per a la idea i el desenvolupament de la programació de la Salta Art Jove 2017.
  • Art Jove Educació: Tenen per objectiu facilitar el desenvolupament de processos experimentals en relació amb projectes d’educació, que s’han de desenvolupar amb la col·laboració d’ACVIC, Centre d’Arts Contemporànies.
  • Art Jove Intercanvi Internacional: Tenen per objectiu realitzar una estada formativa d’un mes a Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) de Gant, Bèlgica per un període d’un mes.

Tots els tràmits es poden presentar en línia amb un certificat digital.

Tots els tràmits es poden presentar en línia amb un certificat digital

Més informació