• Imprimeix

Nova ubicació de l’oficina dels Mossos a la T2 de l’aeroport del Prat

Ara estarà en un espai més visible i propera als viatgers a la zona de la T2B

09/02/2018 13:02
Comissaria al visor de comissaries

Captura de pantalla del mapa de comissaries

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra ubicada a la terminal T2 de l’aeroport del Prat canvia d’ubicació de la zona 2A a la zona 2B. El motiu del canvi és que la ubicació antiga estava molt allunyada de l’activitat ordinària de la instal·lació i això dificultava l’accés als usuaris.

Aquesta nova ubicació, amb una major visibilitat, comportarà un guany de temps per als ciutadans que necessitin utilitzar aquest servei.

Els Mossos d’Esquadra a l’aeroport
Dins de les instal·lacions de l’aeroport de Barcelona es troba l’Àrea de Seguretat Aeroportuària depenent de la Divisió de Transport de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra que treballa de forma ininterrompuda les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, per atendre els passatgers i garantir la seguretat.

L’Àrea de Seguretat Aeroportuària ofereix el servei de dues Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) per a atendre les denúncies i les consultes dels ciutadans a les dues terminals, concretament una a la terminal T1 i una segona oficina a la terminal T2.

Durant l’any passat, l’OAC de la Terminal 2A va recollir 1.343 denúncies, 389 de les quals van ser pèrdues.

A l’aeroport del Prat hi ha dues OAC dels Mossos, una a la T1 i una altra a la T2