• Imprimeix

Premis Alfons Ortuño d'innovació i bones pràctiques en gestió pública

El termini de presentació de sol·licituds és el 27 de març al 28 de maig.

27/03/2018 11:03
Premi Alfons Ortuño rebut al Departament de la Presidència al 2012

Premi Alfons Ortuño rebut al Departament de la Presidència al 2012

S’ha obert el termini d’inscripció per a la quarta edició dels Premis Alfons Ortuño, que reconeixen les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes.

La convocatòria d’enguany té el lema “Idees que neixen per ser de tots”, i premiarà els projectes implantats en els darrers dos anys, entre l’1 de gener de 2016 i el final del termini de presentació de candidatures.

Categories i premis
Sota el lema general “Innovació i bones pràctiques”, el premi té 4 categories de candidatures, cadascuna de les quals rebrà un premi i dos accèssits:

  • Organització, processos i gestió econòmica.
  • Transparència, bon govern, avaluació i qualitat.
  • Desenvolupament d'equips i de persones.
  • Serveis finalistes.

A més a més, també hi haurà un màxim de dos premis especials a projectes d’especial envergadura i rellevància i un premi especial per a ajuntaments de menys de 5.000 habitants, novetat també d’aquesta edició.  

Qui es pot presentar?
Hi poden participar totes les administracions públiques catalanes i les universitats públiques de Catalunya, incloent les entitats que integren l’Administració local, organismes autònoms, entitats públiques, consorcis i empreses públiques participats majoritàriament per una Administració pública catalana.

Qui era Alfons Ortuño?
Els premis, creats per l’Escola el 2012, tenen una periodicitat biennal i honoren la memòria i trajectòria d’Alfons Ortuño Salazar (Oriola, 1948 - Barcelona, 2004) qui fou un dels principals creadors de l’estructura i els fonaments de les finances de la Generalitat de Catalunya, al Departament d’Economia i Finances, i membre de la Sindicatura de Comptes fins a l’última etapa de la seva vida.

Enguany hi ha un premi especial per a municipis de menys de 5.000 habitants.

Més informació