• Imprimeix

‘Catalunya, Hola Família’, nova campanya de turisme familiar

S’ofereixen més de 150 activitats per gaudir en família dos caps de setmana de l’abril i el maig

06/04/2018 13:04
Alguns dels éssers de llegenda de la Costa

Alguns dels éssers de llegenda de la Costa

Catalunya aposta pel turisme familiar amb la gran acció promocional “Catalunya, Hola Família”, sota la qual s’ofereixen dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi participen 24 destinacions turístiques i 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya. Les destinacions de costa celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig.

Llegendes en família
En la primera edició de la campanya s’ha triat el tema ‘Llegendes en família, per emfasitzar en la història i la mitologia catalanes. S’ha creat una aplicació mòbil que permetrà buscar els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes.

Destinacions de l’abril
El primer cap de setmana familiar (20-22 d’abril) estarà centrat a les següents destinacions de costa: Blanes, Calella, Calonge-Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d'Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí-l'Estartit, Vila-seca-La Pineda Platja i Vilanova i la Geltrú. 

Destinacions del maig
El segon cap de setmana (18-20 de maig) se celebra a les destinacions d’interior i muntanya: Berga, Els Ports, Vall d'en Bas-Les Preses, Vall de Boí, Valls d'Àneu i Muntanyes de Prades.

Les destinacions de costa celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig

Més informació

  • Nota de premsa
  • Llegendes en família

    Informació sobre les destinacions i experiències, quines són les llegendes, el racó de l’expert, descàrrega de l’aplicació mòbil...