• Imprimeix

"Clic a Fabra", un curs en línia sobre Pompeu Fabra

També s’ha impulsat el concurs Kahoot! Fabra sobre la vida i l’obra de Fabra

18/04/2018 14:04
any fabra

La Direcció General de Política Lingüística ha creat diverses eines en línia per commemorar l’Any Fabra, entre les que destaquen un curs en línia u un concurs interactiu.

Curs en línia

Clic a Fabra és un curs en línia sobre Pompeu Fabra per conèixer de manera lúdica la figura i l’obra del gramàtic català.  El curs està integrat dins la plataforma d’aprenentatge virtual Aula mestra. Conté material teòric, enllaços i activitats amb un grau de dificultat divers. Cada mes es penjarà material nou i activitats interactives.

També inclou el concurs “Desperta la teva creativitat!”. Per participar-hi, cal llegir un conte d’Enric Gomà, creat expressament per l’Any Fabra, i redactar el final de la història. El guanyador s’emportarà una tauleta, i el termini per enviar el text finalitzarà el proper 31 de maig.

Concurs

Kahoot! Fabra és un concurs en línia pensat per jugar en grup que posa a prova els coneixements sobre el Mestre. Només cal un espai equipat amb projector i ordinador connectat a Internet, un dinamitzador i un grup de participants, cadascun amb ells amb mòbil. Kahoot és una eina de gamificació de coneixements.

Any Fabra

L'any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

Per conèixer de manera lúdica la figura i l’obra del gramàtic català