• Imprimeix

'Nevera' intel·ligent per transportar mostres de sang

Perspectiva és una de les 73 empreses catalanes que participarà al Mobile World Congress 2018 a través dels espais habilitats per la Generalitat

19/02/2018 17:02
sang

L’enginyeria catalana Perspectiva (Alella, Maresme) ha dissenyat un dispositiu intel·ligent per transportar mostres sanguínies que permet regular-ne la temperatura i assegurar-ne la traçabilitat.

L’empresa presentarà aquesta tecnologia a l’estand de la Generalitat de Catalunya al Mobile World Congress 2018 (MWC), que tindrà lloc entre el 28 de febrer i l’1 de març a Fira de Barcelona – Gran Via a l’Hospitalet de Llobregat.

El dispositiu funciona mitjançant WIFI, Bluetooth i radiofreqüència. Aquesta tecnologia permet, d’una banda, controlar la temperatura del dispositiu frigorífic, tot assegurant el bon manteniment de les mostres, i, de l’altra, facilita el seguiment de la seva localització en temps real des de l’extracció fins a la seva entrega al laboratori per ser analitzades. De fet, també està dissenyada per transportar altres mostres biològiques, fàrmacs i vacunes.

El dispositiu permet controlar la temperatura a distància i saber en tot moment la seva localització

Més informació