• Imprimeix

Retiren un lot d'envasos d'aigua mineral

Afecta envasos de la marca Condis i la marca Eroski

18/07/2018 13:07
Botellas de agua del lot afectat

Diversos envasos d’aigua mineral han estat retirats del mercat. Concretament, la mesura afecta a envasos de 5 litres d’aigua mineral natural de la marca Condis, Manantial AIGUANEU, del lot 120721; i les ampolles d'1,5 i 5 litres de la marca Eroski.

La retirada ha estat motivada per una denúncia d'un consumidor als Mossos d'Esquadra que, en beure aigua del producte indicat, va patir efectes adversos lleus (irritació del tracte digestiu).

Arran de les primeres investigacions, s’ha comprovat que alguns altres envasos d’aquesta presentació i lot feien mala olor quan s’obrien i mal sabor al intentar ingerir-los.

Tant bon punt s’han conegut el fets, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha iniciat actuacions a les empreses implicades, des de les cadenes de supermercats fins a l'empresa envasadora del Manantial AIGUANEU.

Les primeres investigacions en l’establiment envasador indiquen, com a possible causa de l’incident, una contaminació de les línies d’envasament amb productes químics provinents d’una línia que estava en procés de neteja i desinfecció.

Es demana a les persones que puguin tenir aquest producte, del lot 120721, s’abstinguin de consumir-lo.

Es demana a les persones que puguin tenir aquest producte s'abstinguin de consumir-lo.