• Imprimeix

La Filmoteca reprèn l'activitat el dimarts 25 de setembre

Les projeccions a les dues sales tornen a la normalitat després de 16 dies

24/09/2018 21:09
Imatge d'un projector de la Filmoteca de Catalunya

La programació de cinema a les dues sales de projecció de la Filmoteca, Chomón i Laya, es reprèn el dimarts 25 de setembre, un cop reparats els danys provocats per les inundacions derivades de la tempesta del dia 6 de setembre. La humitat acumulada a la moqueta de les sales s’ha pogut eliminar, i els accessos s’han pogut reparar parcialment. L’escala mecànica que permet accedir a les sales de cinema encara no està operativa, però l’accés es pot fer per l’altra situada davant de la llibreria o bé amb l’ascensor per a tots aquells usuaris que ho necessitin.

Amb la reobertura, continuen alguns dels cicles i mostres que havien quedat interromputs, com el Festival de Cinema Jueu de Barcelona, la mostra sobre Rita Hayworth, Filmoxarxa.

Pròrroga de l’exposició
El 25 de setembre també es reobre al públic la sala d’exposicions de la Filmoteca, on fins el passat 16 de setembre estava programada la mostra ‘Prop de Hollywood. Fotografies de Claudi i Frederic Gómez Grau’, que recull fotografies dels rodatges de grans superproduccions de Hollywood a l’Espanya dels anys seixanta, com Doctor Zhivago, El Cid o Patton. L’exposició es prorroga dues setmanes, fins al diumenge 7 d’octubre.

L’exposició ‘Prop de Hollywood. Fotografies de Claudi i Frederic Gómez Grau’, que havia de tancar les portes el 16 de setembre, es prorroga fins al 7 d’octubre

Més informació