• Imprimeix

Un arnès per monitoritzar la salut dels gossos

És un arnès amb sensors per monitoritzar l’estat de salut d’animals de companyia de forma remota i en temps real

26/02/2018 16:02
gosset

L’empresa emergent catalana Dinbeat ha desenvolupat el primer portable de salut per a gossos amb l’objectiu d’ajudar els veterinaris a monitoritzar la salut dels animals de companyia. És un arnès amb sensors que mesuren en temps real les constants vitals d’aquests animals.

Dinbeat ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa- a través del programa Startup Capital. Aquest programa concedeix a empreses emergents un ajut de fins a 75.000 euros per finançar l’execució del pla de negoci inicial.

Seguiment a través del mòbil

El portable, anomenat DinbeatPRO, ajuda els veterinaris a fer el seguiment de la salut de l’animal ja sigui en casos d’hospitalització o, si la malaltia és menys greu, quan el gos ja és al domicili. Entre altres aspectes, els sensors mesuren la freqüència cardíaca, la respiració per minut, la temperatura, els resultats d’un electrocardiograma, el lladruc, la posició o l’activitat de l’animal. Els seguiment  es fa a través d’una aplicació web i mòbil.

Dinbeat té previst començar a comercialitzar el seu producte entre els professionals veterinaris a Barcelona i Madrid. A partir del 2020, començarà l’expansió a Europa i més endavant, als Estats Units.

Presentació al 4YFN

El prototip funcional de DinbeatPRO es presentarà a l’estand d’ACCIÓ al 4 Years From Now (4YFN).

Una empresa catalana desenvolupa el primer portable de salut per a gossos

Més informació