• Imprimeix

Vols ensenyar-nos els teus dissenys de moda?

Ets dissenyador i vols ensenyar-nos en un espai propi les teves creacions? participa en el concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0

14/09/2018 13:09
rec.0

La tardor tornarà a omplir Igualada de moda, concerts i menjar gràcies a l'edició d'hivern del Rec.0 que tindrà lloc del 7 al 10 de novembre. Dins del festival, se celebrarà el concurs 080 Barcelona Fashion/Rec.0, que fomenta la presència de dissenyadors i marques emergents. 

El que va començar com una iniciativa puntual, s'ha convertit en una tradició que, en la seva tercera edició, busca potenciar la creativitat i els petits dissenyadors.

Com participar:

  • Fins al 18 d’octubre els dissenyadors i i marques podran presentar els seus treballs a través de Facebook. Els primers deu finalistes es decidiran per votació popular i, d’entre aquests, un jurat professional n'escollirà tres d’on, finalment, sortirà el guanyador o guanyadora. 
  • El premi al guanyador es lliurarà el 25 d’octubre a l’espai NU#02 de Barcelona i consistirà en una botiga efímera (pop-up store) gratuïta a la zona de disseny independent durant els quatre dies de Rec.0.