Baner Mobile World Congress
  • Imprimeix

Claus del MWC 2018

Durant l’edició d’aquest any es parlarà molt de la tecnologia 5G

Tecnologia 5G

Durant l’edició d’aquest any del Mobile World Congress es parlarà molt de la tecnologia 5G. Aquesta tecnologia serà imprescindible per multiplicar les capacitats d’Internet i connectar a la xarxa tota mena de dispositius. Parlem de vehicles autònoms i connectats, serveis basats en drons, i de l’accés a serveis remots de salut. Barcelona opta a convertir-se en un referent en el desenvolupament d’aquesta tecnologia.

Trobada per a empreses emergents

Com cada any i coincidint amb el MWC, té lloc al recinte de Montjuïc la cinquena convocatòria del 4 Years From Now (4YFN). Una trobada dedicada a les empreses emergents i a l’emprenedoria que se celebra del 26 al 28 de febrer. La Generalitat participarà activament al 4YFN amb tres estands que acolliran 32 startups catalanes. Es preveu que hi assisteixin més de 19.000 professionals de tot el món.

Tecnologia per als més joves

El Youth Mobile Festival (YoMo) celebra la seva segona edició per acostar la ciència i la tecnologia als més joves. El Festival es farà al recinte de La Farga de l’Hospitalet i durant quatre dies oferirà activitats de tota mena com xerrades, espectacles, tallers i conferències, tutories de programació... la trobada espera reunir 15.000 escolars. Del 27 de febrer al 2 de març.