• Imprimeix

Premis i reconeixements

El serveis multicanal de la Generalitat han rebut diverses mencions i premis al llarg dels anys, són les següents:

VII Premis Societat de la Informació (SOCINFO) - Catalunya 2015

Premi ‘Catalunya 2015’ de la Fundació SOCINFO per a la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 4 de febrer de 2015

VI Premis Societat de la Informació (SOCINFO) - Catalunya 2014

Premi ‘Solucions de Democràcia Electrònica’ de la Fundació SOCINFO per al portal de transparència de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 18 de febrer de 2014.

Premis BDigital Global Congress 2013

Finalista amb les ‘Notificacions personalitzades gencat’ als mòbils, en la categoria d’innovació disruptiva.

CaixaFòrum, 12 de juny de 2013.

Premis BDigital Global Congress 2013

Informació relacionada

Premis a la Qualitat i Innovació en la Gestió Pública 2012

Premi per al model organitzatiu i funcional de la Generalitat a Girona, en el marc de la 4a Conferència estatal de Qualitat en els Serveis Públics.

Madrid, juliol de 2012.

Premi Alfons Ortuño 2012

Guardó de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) al projecte Dades obertes de la Generalitat de Catalunya, en l’àmbit de polítiques sectorials i serveis finalistes, com a millor actuació d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes.

Premi Alfons Ortuño 2012

Reconeixement honorífic al projecte ‘La Generalitat de Catalunya a les xarxes socials', per la participació d’aquest projecte en el Premi en matèria de la gestió pública a les administracions públiques catalanes.

Stockholm Challenge 2010

Menció d'honor per al desplegament del serveis multicanal de govern electrònic de la Generalitat C3Cat. El portal gencat va quedar entre les quatre millors iniciatives del món en la categoria d'administracions públiques.

CRC 2010

Premi com a millor telèfon d'atenció ciutadana 2010 de tot l'Estat espanyol per al telèfon d'atenció ciutadana 012, atorgat per l'Asociación Española de Expertos en Centros de Contacto con Clientes, en el marc del Salón Call Center + CRM celebrat a Madrid.

Medalla FAD 2010

Medalla del Foment de les Arts i del Disseny 2010 a la directora general d'Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, Marta Continente, pel treball per a l'excel·lència en els serveis de l'Administració catalana a la ciutadania.

 

Medalla FAD 2010

Informació relacionada

eGovernment Awards 2009

Finalista dels premis European eGovernment Awards 2009 per a gencat. A la categoria "capacitació a la ciutadania" el projecte Citizen Care Centric Approach, C3Cat va ser nominat com un dels tres millors d'Europa.

A la categoria "eficiència i efectivitat administrativa" la plataforma de treball interactiu e-Catalunya va quedar finalista.

Malmö (Suècia), 19 de novembre de 2009.

Premi Laus de Bronze 2009

Premi Laus de Bronze en la categoria d'INTERACTIUS a l'empresa CONTRAPUNTO pel producte "L'Origen de la Festa" per un interactiu encarregat des de la Generalitat de Catalunya i publicat a gencat per donar a conèixer i felicitar la Diada de Sant Jordi.

Barcelona, 19 de maig de 2009.

Premi Laus de Bronze 2009

Informació relacionada

Distinció "Model de bones pràctiques Discapnet"

Distinció "Model de bones pràctiques Discapnet" al web de la Generalitat dins de l'informe Estudio intersectorial sobre la accesibilidad de la web, presentat pel Observatorio de Infoaccesibilidad del portal Discapnet.

 

Distinció 'Bona pràctica 2007' epractice

Distinció 'Bona pràctica 2007' per a gencat dins dels European eGovernment Awards.

gencat també va ser finalista en la tercera edició dels premis als millors webs governamentals, en la categoria de transparència i participació.

D'altra banda, la plataforma de xarxes socials e-Catalunya, espai de participació de gencat, va ser destacada en un informe de la Comissió Europea com a una de les tres experiències de Web 2.0 més rellevants del món.

Setembre 2007.

Stockholm Challenge 2006

Menció per a gencat en la categoria de webs d'administracions públiques dels premis internacionals Stockholm Challenge 2006.

Aquest reconeixement va situar gencat com un dels cinc millors webs dins la categoria d'iniciatives TIC d'administracions públiques.

Maig 2006.

Diploma d’excel·lència en l’ús les tecnologies de la informació

Informació relacionada

ComputerWorld 2006

Premi ComputerWorld 2006 a l'Impacte al Ciutadà de Catalunya per a gencat.

Aquest guardó de prestigi, concedit per la revista ComputerWorld, distingeix l'entitat que més ha apostat pel benestar ciutadà.

Premi ComputerWorld 2006 a l'Impacte al Ciutadà de Catalunya

Informació relacionada

Data d'actualització:  23.06.2014