Vull fer-me autònom
Vull fer-me autònom
  • Imprimeix

Ajuts econòmics

Ajuts per al finançament empresarial de projectes d'autònoms

Són ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes d'emprenedors, autònoms i micro, petites i mitjanes empreses, per afavorir la millora de la competitivitat de les empreses catalanes, amb l'objectiu de reactivar l'economia catalana. Els crèdits poden finançar tant despeses d'inversió com despeses de circulant amb un import mínim de 10.000 € i màxim de 100.000 €.

Informació relacionada

Participació en el programa Consolida't

El programa Consolida’t ofereix als treballadors autònoms un itinerari personalitzat que inclou accions d’assessorament i de formació en aspectes clau de la gestió empresarial per afavorir la consolidació de les seves activitats.
Entre altres, assessora sobre aspectes comercials i de màrqueting, de gestió economicofinancera de negoci i ofereix una diagnosi economicofinancera i una estratègia per millorar el finançament de la seva activitat.

Subvencions per afavorir la incorporació de joves al mercat de treball

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació o la contractació en empreses i entitats de l'economia social i cooperativa. 

Informació relacionada

Data d'actualització:  22.02.2016