• Imprimeix

Subvencions per a la incorporació de la llengua catalana en productes tecnològics

9972 - Subvencions per a la incorporació de la llengua catalana en productes tecnològics Departament de Cultura web

L’objecte d’aquestes subvencions és promoure actuacions destinades a la incorporació de la llengua catalana en productes tecnològics, de manera preferent en aplicacions i videojocs.

Queden excloses d’aquestes subvencions les iniciatives que tinguin com a objecte l’elaboració o traducció de pàgines web.

Aquestes subvencions són de tramitació telemàtica obligatòria i haureu de tenir un certificat digital per poder signar la sol·licitud. 

En cas d'interrupció no planificada del funcionament de Tràmits gencat, durant l'últim dia del termini de sol·licitud, caldrà que envieu immediatament a la bústia de contacte un missatge informant de l'error. És necessari que hi adjunteu el formulari de sol·licitud degudament signat i una captura de pantalla (tecla Impr Pant) en què es pugui veure el missatge d'error que us retorna el sistema i l'hora en què s'ha produït la incidència.

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: del 17 d’abril al 2 de maig de 2018.

Poden optar a aquestes subvencions les empreses, ja siguin persones físiques o jurídiques, amb domicili en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, quan el seu projecte tingui incidència a Catalunya, amb acreditació de distribució i comercialització. 

Què necessiteu fer?

Data actualització 29.05.2018